Albany vrata za čiste prostore

Zaščita pred kroženjem zraka, vlago, prahom in umazanijo.

Vrata za čiste sobe varujejo prostor kroženjem zraka, vlago, prahom in umazanijo. Vrata so v skladu z mednarodnimi standardi za čiste prostore in imajo potrdilo inštituta Fraunhofer. So idealna za uporabo v farmacevtski, kemični, elektronski in mikro mehanski industriji.

Hitro odpiranje in zapiranje zagotavlja minimalno izmenjavo zraku  in torej minimalen vstop trdih delcev v zraku. Omogočena je funkcija samodejnega odpiranja, ki zagotavlja nadaljnje delovanje in varnost v primeru izpada električne energije.

Vrata Albany RR300 Clean

Vrata Albany RR300 Clean  so posebej prilagojena za prostore, kjer je higiena in čistoča bistvenega  pomena.  Hitro odpiranje in zapiranje  preprečuje neželeno izmenjavo zraku in nenadzorovan vstop trdih delcev v zraku.  Sobna temperatura je konstantna, kar zvišuje stroškovno učinkovitost.  Primernost vrat Clean je bila testirana na inštitutu Fraunhofer. Higiensko in  hitro odpiranje zagotavlja brezkontaktni kodirnik. Ta hitro-tekoča vrata so še  posebej primerna za zapiranje čistih sob v skladu z DIN EN ISO 14644-1 razred  5. Zasnova ustreza različici GMP razreda C.

Za dodatne informacije in tehnične specifikacije nam pošljite povpraševanje.