Alpha ISO izolirana

Dvižna sekcijska vrata ISO so najsodobnejšega dizajna in najnaprednejših tehnologij izdelave. Ta vrata so robustna in izredno vzdržljiva.

Za izdelavo palete ISO dvižnih sekcijskih vrat uporabljamo izolacijske sendvič panele. Ta zasnova panela se odlikuje zaradi zelo gostega poliuretanskega jedra brez CFC, med dvema galvaniziranima jeklenima pločevinama – v sendviču.

Združene značilnosti uvrščajo ISO dvižna sekcijska vrata med zelo kakovostne in neuničljive izdelke, ki ne le polepšajo videz zgradbe, ampak so tudi energijsko varčna in zmanjšujejo stroške vzdrževanja. Mogoče jih je brez težav vgraditi v moderne arhitekturne zasnove, popolnoma ustrezajo vsem najnovejšim tehnološkim zahtevam v pogledu varnosti in enostavne uporabe.

Visoka odpornost proti koroziji na prostem

Vrata, primerna za vse vremenske razmere. Zunanje in notranje površine panelov dvižnih sekcijskih vrat ISO so toplotno ločene z jedrom iz poliuretanske pene visoke gostote. Taka zasnova vratom omogoča izrazito toplotno izolacijo, kot tudi odlično dušenje zvoka. Tip in oblika uporabljenih materialov za tesnjenje okoli zunanjega dela vrat preprečujeta, da bi skozi odprtino med vratnim krilom in konstrukcijo za odpiranje prišla deževnica in prepih. Ojačitveni profili preprečujejo, da bi se dvižna sekcijska vrata pod težo bremena prevečupognila. Prav tako jih varujejo pred močnimi vetrovi.

Mikroprofiliranje

ISO dvižna sekcijska vrata z vgrajenimi mikroprofiliranimi paneli ponuja vizualno kakovost, ki se zliva s potrebami sodobne industrijske arhitekture in celokupni stavbni zasnovi podarja dodatni, unikatni pečat. Izbor površin nudi veliko možnosti glede optičnega videza. Gladka, profilirana z utori ali mikroprofilirana.

Mikroprofilirani končni izgled zunanje obloge lahko prašno obarvamo po vaši želji v območju lestvice RAL.

Varnost

Vsa vrata so do potankosti izdelana v skladu s standardom EN13241-1.

Ključno vlogo pri načrtovanju igrata varno delovanje in uporaba. ALU dvižna sekcijska vrata so po želji lahko opremljena z

  • Fotocelica v liniji vrat
  • Varnostno stikalo za primer razbremenitve jeklenih pletenic
  • Varnostna kontaktna letev
  • Z varovalom proti zlomu vzmeti
  • Z drsnimi vodili, ki zagotavljajo varen tek kolesc po svojem tiru, ki preprečuje, da bi vrata pri pretrganju pletenice ali poku vzmeti padla kot giljotina
  • S sistemom vodil pletenice, ki zadržuje pletenice v svojem vodilu in tako zmanjšuje nevarnost poškodb
  • S sistemom zaznavanja ovir na območju zapiranja vrat. Takoj ko sistem zazna oviro, se vrata ustavijo.

Za dodatne informacije in tehnične specifikacije nam pošljite povpraševanje.