Albany vrata za zaščito strojev

Hitrost in kratka ponovljivost odpiranja in zapiranja v avtomatiziranih procesih z Albany vrati za zaščito strojev.

Kadar je bistvenega pomena varnost, hitrost in zanesljivost delovnega procesa, so prva izbira vedno različica naših hitro-tekočih vrat – vrata za zaščito strojev. Mnogo industrijskih območij zahteva urejen dostop do strojev in proizvodnih linij. Albany vrata za zaščito strojev so v takih primerih pravi naslov zaradi svoje fleksibilnosti uporabe, visoke hitrosti, visoke zanesljivosti in dolge življenjske dobe za vse vaše potrebe povezane s kontrolo dostopa in varnosti zaposlenih in procesa. Vrata so vključena v proces ter se odpirajo in zapirajo v skladu s potrebo proizvodnega procesa. Omogočajo hitro spremembo iz popolne izolacije nekega proizvodnega koraka v hiter dostop do obdelovanca in stroja na sekundo. Vrata so lahko neposredno povezana s strojem. Predmet povpraševanja so varnostna stikala po PL d / 3. ktg. in PL e / 4. ktg. (EN ISO 13849-1), SIL 3 (EN 62061), integrirana ob straneh.

Albany RP300, RP300 Wide/Široka, RP300 USD Vrata za zaščito strojev

Albany vrata za zaščito strojev so visoko zmogljiva, hitro-tekoča vrata s fleksibilno zaveso, razvita za uporabo v avtomatiziranih procesih in proizvodnih linijah. Stranice, ki so iz dveh delov, so izdelane iz robustnih aluminijastih profilov. Vrata so trdna, zanesljiva, enostavna za namestitev in potrebujejo malo vzdrževanja. Albany RP300 vrata za zaščito strojev nudijo optimalno zaščito zaposlenih, ki so udeleženi pri avtomatiziranih proizvodnih procesih. Varnostni koncept rolo vrat omogoča integracijo vrat v proizvodno napravo; lahko se jih namesti v neposredno bližino avtomatiziranih strojev. Hitri cikli avtomatiziranega odpiranja in zapiranja pospešujejo proizvodni tok in povečujejo produktivnost.
Tip Albany RP300 je dobavljiv do velikosti 4000 x 3500 mm, tip Albany RP300 Wide pa do velikosti 6000 x 5000 mm. Albany RP300 USD (Obrnjen) so posebna vrata za visoke hitrosti, ki se - za razliko od običajnih vrat – zapirajo od spodaj navzgor in se tako odlično vključijo v proizvodne procese obdelovanja večjih obdelovancev, ki do strojev pridejo v visečem položaju.

Za dodatne informacije in tehnične specifikacije nam pošljite povpraševanje.