O podjetju

O podjetju

Podjetje BLT d.o.o. Idrija že od leta 1995 zagotavlja kar najboljše storitve na področju marketinga, montaže in servisiranja garažnih ter industrijskih vrat. S sodelovanjem zaposlenih smo si pridobili medsebojno zaupanje in zvestobo. Naš uspeh temeli na navedenem. Vrednote, ki nas bogatijo so kakovost, uspešnost in prijaznost do okolja.

Naše dolgoletne izkušnje pozitivno vplivajo na samo poslovanje. Razvili smo se v družbo, ki vsa ta leta posluje uspešno in raste, se razvija.

Pridobili smo si zastopstvo znamk:

Doorhan, Albany door System, Alpha duren International, Nowotnik, Braselmann, KGG, Ninz, Dierre in Metaflex.

Razvojno in tehnološko napredni procesi potrjujejo naša prizadevanja za zadovoljevanje potreb kupcev s takojšnjimi in odgovornimi rešitvami. Nudimo vam podporo skozi celoten proces. Na prvem mestu je svetovanje in izbira primernih vrat. Nato je na vrsti montaža in v kolikor je potrebno odziven servis

Zadovoljstvo naših strank je poleg pridobljenega certifikata poslovne odličnosti potrditev, da je to prava pot za uspeh. Trenutne razmere na trgu nam vlivajo dodatno voljo do dela, ter predstavljajo nenehen izziv.  

Platinasta AAA boniteta odličnosti

B L T d.o.o. Idrija ponovno, že drugo leto zapored, dosega visok razred bonitetne odličnosti Platinasti AAA po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične družbe Dun & Bradstreet.

Navajamo: »Bonitetna odličnost vsakemu podjetju olajša poslovanje, saj z njo trgu sporoča, da dosega najvišje standarde poslovne etike, zanesljivost glede plačilne sposobnosti in dobave ter kakovosti izdelkov in storitev, kar je ključnega pomena v negotovih časih. Imetniki certifikata tako dokazujejo svojo varnost, konkurenčnost, trajnost, stabilnost, vzornost in zanesljivost« Družba Dun & Bradstreet d.o.o.

Naši programi: garažna vrata, industrijska sekcijska vrata, industrijska hitrotekoča vrata, industrijska rolo vrata, požarne zavese, dimne zavese, požarna vrata, nakladalne ploščadi / nakladalni sistemi, servis, predvsem pa kakovostna in korektno opravljena storitev so porok in temelj tudi našega nadaljnjega uspešnega dela in poslovanja.

Naše storitve