Zasnovana VSE V ENEM

Sodobna zasnova vrat – visoka kakovost - optimalna učinkovitost delovanja – široka paleta barv – popolna skladnost z vsako stavbno zasnovo.

Več informacij...

Vodoravne sekcije, med seboj povezane s tečaji, se odpirajo navzgor s pomočjo tekalnih koleščkov in vodil. Montaža je na notranji strani zgradbe, odprta vrata omogočajo prehod skozi celotno svetlo širino in višino zaključene gradbene odprtine.

Mogoče jih je brez težav vgraditi v moderne arhitekturne zasnove, popolnoma ustrezajo vsem najnovejšim tehnološkim zahtevam v pogledu varnosti in enostavne uporabe. Sekcijska vrata z aluminijastim okvirjem so najpogosteje uporabljena vrata za delavnice, gasilske domove, depoje transportnih podjetji itd., na kratko, vedno, kadar je zaželeno čim več svetlobe.

Pri oblikovanju in specifikaciji materialov skoraj ne poznamo omejitev, ker razpon možnih ponujenih panelnih polnil vključuje vse vrste panelov, prozorne ali neprosojne, predeljene ali ne-predeljene, barvne ali prosojne, izolirane ali z ventilacijskimi odprtinami.

Alpha ISO izolirana

Alpha ISO izolirana

Dvižna sekcijska vrata ISO so najsodobnejšega dizajna in najnaprednejših tehnologij izdelave. Ta vrata so robustna in izredno vzdržljiva. Za izdelavo…
Alpha ALU svetlobo prepustna

Alpha ALU svetlobo prepustna

Sekcijska vrata z aluminijastim okvirjem - Industrijska vrata z največjo propustnostjo svetlobe Celotna paleta aluminijastih dvižnih sekcijskih vrat, ki je…