Sekcijska dvižna garažna vrata z osebnim prehodom

Sekcijska garažna vrata proizvajalca DoorHan so sodobna visoko-tehnološka mobilna konstrukcija z dolgo življenjsko dobo, njihova uporaba je enostavna in varna.

Sendvič paneli so izdelani na avtomatskih proizvodnih linijah in so sestavljeni iz dveh slojev jeklenih lamel z vmesnim polnjenjem iz poliuretana. Namenjena so tako za majhne kot srednje in velike vhodne odprtine.

Opcija prehoda za osebe (vrata v vratih)

Možnost vgradnje prehodnih vrat (osebnega prehoda)  v vaša garažna vrata je zelo elegantna rešitev  za vsakogar,  ki večkrat peš prečka svojo garažo oziroma garažna vrata uporablja kot stranski vhod. Prehodna vrata prihranijo energijo in ohranjajo temperaturo notranjosti, saj omogočajo vstop v zgradbo skozi manjšo odprtino v primerjavi s celotnimi sekcijskimi vrati. S tem se zniža frekvenca odpiranj in zapiranj, kar zmanjšuje  obrabo in podaljšuje življensko dobo vrat in pogonskega sklopa.

Prilagojena vašim željam

Proizvajalec DoorHan nudi veliko različnih oblik vrat, ki zadovoljijo okuse in stile vseh lastnikov družinskih hiš. Bogata izbira barv, površin  in dodatne opreme omogoča izbor vam najprimernejšega izdelka.

Hitrost izdelave in dobave

Avtomatizirana  proizvodnja, mreža skladišč in organizirana logistična dejavnost nam omogočajo dobavo izdelkov v najkrajšem možnem roku.

Varnost

Varovanje je zagotovljeno s sistemom merjenja obremenitve, fotocelicami, v primeru osebnega prehoda pa kontaktno letvijo v lini vrat.

Naši zastopniki v vaši bližini

Prenesite katalog

Povpraševanje s pomočjo konfiguratorja

* Konfigurator je informativnega značaja, namenjen vizualizaciji.
Na tej strani, prikazani vzorci barv lahko nekoliko odstopajo od dejanskih barv vrat. Prosimo, da uporabljate izvirno tiskano RAL barvno paleto.
Korak 1: Vnesite dimenzije
Širina (v mm)
Višina (v mm)

Preverite tudi