Albany RapidRoll notranja vrata

Albany RapidRoll notranja vrata so posebej oblikovana za individualne potrebe naših kupcev. Spadajo v kategorijo hitro-tekočih vrat in povečujejo varnost in zanesljivost v proizvodnem vsakdanjiku. Z najnovejšo tehnologijo nadzornih in varnostnih sistemov pospešujejo pretok vozil in hkrati zagotavljajo varnost delavcev. Notranja vrata so na voljo v različnih izvedbah, od preprostih, zelo varčnih vrat do posebej oblikovanih vrat, ki razmejujejo čiste prostore, proizvodnjo hrane, avtomatsko ali robotsko proizvodnjo. Kadar koli je potrebno ločiti dva prostora, so Albany notranja vrata idealna rešitev. Omogočajo razdelitev prostora na manjše enote in s tem povečajo produktivnost v vseh proizvodnih in logističnih procesih. Tam, kjer sta higiena in čistoča na prvem mestu, so najbolj primerna Albany RapidRoll notranja vrata, ki so bila razvita posebej v take namene.

Albany RR300

Izvedba Albany RR300 je primerna za univerzalno uporabo v zaprtih prostorih za ločitev posameznih delov stavbe, kjer prevladuje nižje obremenitve vetra in zmerne temperature. Vrata so preprosta, hitra in cenovno ugodna. Zasnova temelji na modularnem sistemu, ki omogoča sestavo po specifikacijah kupca. Zaradi svoje prostorsko varčne zasnove se ta vrata lahko uporabljajo v najrazličnejših industrijskih aplikacijah, kot so proizvodne linije, obrati predevale različnih materialov ali logistični objekti. Na voljo so različna krmiljenja za različne hitrosti, odvisno od namena uporabe,  ki povečujejo učinkovitost. Glede na aplikacijo lahko izbirate med visoko prosojno zaveso za več svetlobe in bolj robustno strukturo zavese.

Albany RR300 Plus

Albany RR300 Plus so kompaktna hitro-tekoča vrata. Vrata odlikuje uravnovešenost težišča, ki omogoča ročno samo-odpiranje vrat. Uporabljajo se lahko za vse vrste aplikacij znotraj objekta. Zasnova je iz aluminija in nerjavečega jekla. V povezavi z dodatno opremo so ta vrata na voljo do velikosti 4000 x 4000 mm za namembnost poti pobega in reševanja.

Albany RR300 Plus aluminijasta

Albany RR300 Plus Aluminij so kompaktna, lahka vrata iz aluminija, ki niso popolna le za uporabo v trgovini na drobno in trgovini na debelo, pač pa tudi v skladiščih, kjer se Albany RR300 Plus Alu ločuje različna klimatska območja in s tem pripomore k zmanjšanju energetskih izgub. Zaradi gladke površine, ki je enostavna za čiščenje, so idealna tudi za uporabo v higienskih območjih. Omogočena je opcijska funkcija avtomatskega samo-odpiranja za primere izpada električnega toka. Zastor vrat je izdelan iz prozorne PVC z barvnimi trakovi tkiva za visoko stopnjo varnosti in svetlobo. Robustne RollTex® zavese visoke trdnosti so na voljo kot dodatna oprema za uporabo v težjih pogojih dela. Kot opcija so vrata Sealed Albany RR300 Alu primerna za čiste prostore do razreda 7 po ISO.

Albany RR392

Albany RR392 so robustna vrata s solidno osnovno opremo, ki jih je mogoče po potrebi individualno razširiti. Vrata predstavljajo robusten industrijski standard s privlačnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Minimalne toplotne in energijske izgube zaradi hitrega odpiranja in zapiranja so odlika teh vrat, ki so predvsem primerna za ločevanje prostorov različnih klimatskih pogojev, kot zunanja vrata za preprečitev prepiha, pa tudi v območjih visoke frekvence prometa. Vrata imajo samo-odpiranje po sprostitve zavore z vgrajenimi protiutežmi.

Za dodatne informacije in tehnične specifikacije nam pošljite povpraševanje.