Alpha ALU svetlobo prepustna

Sekcijska vrata z aluminijastim okvirjem - Industrijska vrata z največjo propustnostjo svetlobe

Celotna paleta aluminijastih dvižnih sekcijskih vrat, ki je zasnovana in izdelana po najnaprednejših tehnologijah, zagotavlja skoraj popolnoma transparentno ločevanje med notranjostjo in zunanjostjo zgradbe.

To je odlična rešitev povsod tam, kjer sta veliko naravne svetlobe in odličen razgled ključnega pomena. Konstrukcija aluminijastih vrat je robustna, vrata so dobro dimenzionirana in elegantnega videza. Zasnova vrat temelji na aluminijastih profilih iz katerih so izdelani posamezni paneli, ter na ojačitvenih opornikih.

Aluminijasta dvižna sekcijska vrata se odlično prilegajo gradbeni odprtini. Vse te združene značilnosti uvrščajo aluminijasta dvižna sekcijska vrata med zelo kakovostne in neuničljive izdelke, ki ne le polepšajo videz zgradbe, ampak so tudi energijsko varčna in zmanjšujejo stroške vzdrževanja.

Varnost

Vsa vrata so do potankosti izdelana v skladu s standardom EN13241-1.

Ključno vlogo pri načrtovanju igrata varno delovanje in uporaba. ALU dvižna sekcijska vrata so po želji lahko opremljena z

  • Fotocelica v liniji vrat
  • Varnostno stikalo za primer razbremenitve jeklenih pletenic
  • Varnostna kontaktna letev
  • Z varovalom proti zlomu vzmeti
  • Z drsnimi vodili, ki zagotavljajo varen tek kolesc po svojem tiru, ki preprečuje, da bi vrata pri pretrganju pletenice ali poku vzmeti padla kot giljotina
  • S sistemom vodil pletenice, ki zadržuje pletenice v svojem vodilu in tako zmanjšuje nevarnost poškodb
  • S sistemom zaznavanja ovir na območju zapiranja vrat. Takoj ko sistem zazna oviro, se vrata ustavijo.

Za dodatne informacije in tehnične specifikacije nam pošljite povpraševanje.