Objavljeno dne: 27. mar 2023

Imeli bi povsem zastekljena garažna vrata

Rabite veliko svetlobe v vaši garaži, mogoče bi se garažna vrata v zastekljeni izvedbi najbolje ujemala z načrtovanim videzom novega objekta ali prenovljene fasade? Zagotovo bi se našel še kakšen razlog za razmišljanje v smeri, da bi nabavili garažna vrata v zastekljeni izvedbi.

Zaradi konstrukcijskih omejitev popolnoma zastekljena izvedba ni možna. Mogoče bi se taka garažna vrata lahko izdelala v butični proizvodnji, imela pa bi kar nekaj funkcionalnih omejitev. Zato serijska proizvodnja takega tipa vrat ne obstaja.

Lahko pa se garažna vrata sestavijo iz svetlobno-prepustnih oz. svetlobnih panelov. Ker je ovir tog – zastekljeno oz. svetlobopropustno je samo polnilo,  se funkcionalno ne razlikujejo od »klasičnih« garažnih sekcijskih ali rolo vrat. Svetlobni paneli so dobavljivi  v več izvedbah in barvah, tako, da se z lahkoto najde kombinacija, ki je kompatibilna z vašim objektom. Sodobna izdelava zagotavlja visoko termoizolativnost in estetiko, kar bo še dodatno poudarilo zunanji  izgled vašega objekta.

V kolikor se tudi vi navdušujete nad tako izvedbo garažnih vrat, kontaktirajte našo prodajno službo in se dogovorite za obisk našega svetovalca.