Objavljeno dne: 13. mar 2023

Bi radi v vaši garaži parkirali kar letalo?

Morda tovornjak, vlak, dirkalnik F1 ali  pa je morda postala celo domovanje leva ali kita? Seveda je to skoraj neizvedljivo, se pa na garažna vrata lahko nalepi posebna folija s fotografijo, ki z nekaj optične prevare zagotavlja svojevrsten vpogled v »novo« vsebino vaše garaže.

Namestiti jih je možno na garažna vrata vseh tipov in izvedb. Ponudniki omenjenih foto nalepk so zelo izvirni, tako, da predstavlja  omejitev ponudbe  zgolj in samo  omejitev vaše domišljije. S sodobno tehnologijo se vsaka, še tako nemogoča ideja, lahko uresniči. In vaša garažna vrata bodo dobila nov, svež in zelo opazen obraz.

Če se nagibate k popestritvi zunanjosti vaših garažnih vrat z omenjenimi nalepkami, je dobro, da ste seznanjeni z nekaj ključnimi informacijami.

Zavedati se morate, da namestitev nalepk ne vpliva samo na vizualni, ampak tudi vsebinski pogled  na celoten objekt, ne samo na garažna vrata, kar bi si morda želeli.

Za pritrditev tovrstnih nalepk se navadno uporabljajo močna in agresivna lepila. Predhodno se je  dobro pozanimati, kako je z odstranitvijo nalepk, saj lahko lepilo pušča sledi, ki jih z negresivnimi čistili ne moremo odstraniti. Agresivna čistila pa lahko poškodujejo barvo naših vrat in s tem nepotrebne sitnosti in stroške.  

Vsekakor je odločitev o popestritvi izgleda vaših vrat prepuščena vam. Svetujemo pa vam, da se prej posvetujete in  pozanimate o življenjski dobi nalepk, postopku montaže in demontaže ter njihovemu vplivu na površino polnila garažnih vrat.