Objavljeno dne: 19. sep 2022

Najdete nas tudi na Štajerskem

Ob odločitvi za nakup garažnih vrat je eden od pomembnih dejavnikov, za katera garažna vrata se bomo odločili tudi oddaljenost ponudnika. Najlažje se odločimo za nekoga, ki je blizu nas, katerega proizvode si lahko ogledamo v živo, in za katerega vemo, da bo hitro na našem objektu tudi takrat, ko bo šlo kaj narobe.

Pav zaradi teh dejavnikov smo se že pred leti odločili, da odpremo poslovno enoto v Mariboru. Izbrali smo atraktivno lokacijo na naslovu Cesta k Tamu 6. Vsi potencialni kupci, si lahko garažna vrata ogledajo v našem salonu. Seveda pa vas naša sodelavca obiščeta na vašem objektu, kjer se ob izvedbi meritev tudi dogovorite za vse podrobnosti, ki so potrebne pred naročilom. Ne pozabimo, garažna vrata se naroča šele po uskladitvi vseh detajlov. Maribor s svojim zaledjem predstavlja velik potencial za ponudbo naših garažnih vrat. Zavedamo se, da je v tem okolju prisotna in zelo dejavna tudi konkurenca, a to nam predstavlja še večji izziv, saj vemo, da je kakovostjo naše  storitve na visokem nivoju. To potrjujejo tudi kupci, saj nas in naša garažna vrata priporočajo svojim sosedom in znancem.

V naši poslovni enoti BLT d.o.o. PE Maribor lahko povprašate in kupite vse vrste garažnih vrat. Sekcijska garažna vrata, sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom, rolo garažna vrata, seveda pa je na voljo tudi cel program industrijskih vrat, ki so lahko namenjena tudi kmetijskih objektom ter ostali prodajni programi podjetja BLT d.o.o.

Ob morebitnih težavah bodo v enoti sprejeli tudi naročilo za servis, da bo vaša nevšečnost odpravljena v najkrajšem možnem času.