Objavljeno dne: 05. apr 2022

Pametna hiša in garažna vrata?

Vse več novogradenj stanovanjskih objektov je zgrajenih po sistemu smart home – pametna hiša, veliko lastnikov pa se tudi odloča za posodobitve in prilagoditve obstoječih sistemov novim tehnologijam. Temu trendu sledijo tudi garažna vrata, zato imajo že v osnovi vgrajene komponente, ki so kompatibilne s to tehnologijo. V kolikor pa imate nekoliko starejša garažna vrata, se lahko odločite za njihovo nadgradnjo.

Vsa avtomatizirana garažna vrata imajo že v osnovi krmilnik, ki omogoča avtomatizirano upravljanje na daljavo. Z dokupom ustreznega modula boste vaša garažna vrata lahko upravljali kar s svojim pametnim telefonom.  Poleg samega upravljanje (odpiranja – zapiranja), ponuja tudi stalen nadzor in informacije, v kateri poziciji ali funkciji so garažna vrata v danem trenutku.

O vsaki spremembi statusa ste obveščeni preko aplikacije in sporočila. To vam omogoča stalen nadzor in seveda brezskrbnost, saj delujoča garažna vrata pomenijo tudi protivlomno varnost.

Garažna vrata z vgrajeno tehnologijo smart home vas bodo ne glede na lokacijo, kjer se nahajate, obvestila o vsakem zahtevku ali  spremembi v delovanju.  Prav tako boste lahko načrtovali upravljanje ali upravljali garažna vrata ne glede na to, na kateri lokaciji ste.

Kompatibilnost in centralno upravljanje z ostalimi sistemi v objektu vam prihranijo energijo, čas in skrbi, zato povprašajte pri naši prodajni službi, kako vaša avtomatizirana garažna vrata sinhronizirate v najsodobnejšo smart-home mrežo.