Objavljeno dne: 24. mar 2022

Ali lahko v garažna vrata dodatno vgradim okana ali svetlobne panele?

Velikokrat se zgodi, da se spremeni namembnost oz. uporabnost določenih prostorov. Nič drugače ni z garažo ali podobnim prostorom / objektom, kamor smo vgradili garažna vrata.

Zaradi namenske uporabe smo se odločili za garažna vrata brez vgrajenih oken ali svetlobnih panelov. Taka - osnovna garažna vrata so nam zadostovala za namene prostora, tudi cena teh garažnih vrat je bila ugodna in primerna našim zahtevam.

Lahko pa se pojavimo pred dejstvom, da v prostoru rabimo več dnevne svetlobe. Tega nam trenutna garažna vrata ne nudijo, zato se postavi vprašanje, ali se obstoječa garažna vrata zamenja v celoti, ali samo polnilo garažnih vrat, ali pa se v stara garažna vrata lahko dodatno vgradi okna ali svetlobne panele.

Vse tri opcije so možne, odvisno je od želenih potreb oz. zahtev.

Najbolje je, da se obrnete na našo prodajno službo. Komercialist in izkušen strokovnjak vam bo ob ogledu na vašem objektu znal najbolje svetovati, kako vaša garažna vrata predelati, da bodo ustrezala vašim zahtevam. Pripravil vam bo tudi ustrezne ponudbe za predelavo. Garažna vrata bodo tako po posodobitvi dobila novo dodano vrednost in s tem tudi dvignila kakovost vašega bivanja oziroma koriščenja objekta.