Objavljeno dne: 17. dec 2018

Bliža se konec leta in čas, ko potegnemo črto čez leto, ki odhaja.

V začetku leta sem prevzela krmilo našega prevoznega sredstva. Presesti se s sovoznikovega sedeža na voznikov predstavlja zelo veliko odgovornost in priznam, da ni bilo enostavno. Cesta na katero smo se podali je bila letos vse prej kot enostavna. Ovinki, vzponi, spusti, zapore ceste in še veliko drugih izzivov se je našlo na njej.

Peljati avto pomeni uporabljati prestave, plin in zavoro. Prestave so moji sodelavci, naš tim, poslovni partnerji, ljudje, ki so in ki skrbijo, da se lahko uspešno peljemo proti dolgoročnemu cilju podjetja.  Ponosna sem na vsakega izmed njih, kar mi predstavlja bistvo mojega dela: odnosi, zadovoljen tim, sproščenost, spoštovanje in čas preživet z njimi. Za takšne podvige je potrebno veliko truda,  rezultatov preprosto ni čez noč, vendar že samo zadovoljstvo je tisti rezultat, ki pove ter pripelje tudi do končnega uspeha.

Pred nami je še dolga pot do cilja in na njej veliko presenečenj, tako pozitivnih kot negativnih. Tega se zavedam, vendar s premišljeno hitrostjo, tudi z vmesnimi postanki vem, da lahko pridemo tja, kamor si kot tim, kot podjetje želimo!

Kaj si ob koncu leta želim in kaj želim vsem vam, ki predstavljate del nas? Želim, da prenehamo biti samo telefonske številke ter maili. Bodimo ljudje, ki imajo obraze. Vem, da to ni vedno možno, vendar s pravimi potezami lahko dosežemo tudi to.

Ustavimo se za trenutek ter se vprašajmo, kaj je v življenju resnično pomembno. Smo na pravi poti do uresničitve le-tega? Bomo na koncu zadovoljni s tem rezultatom? Po tem premisleku nam bo vsem precej lažje.

 

Kaj je v resnici torej pomembno?

»Ključ uspeha je v tem, da prioritet ne prilagajamo urniku, temveč urnik svojim prioritetam.«

In kaj so naše prioritete? Presodimo sami!

Srečno ter uspešno zakorakajmo v novo leto 2019!

 

Ana ČUK
Direktorica